Narvik

Narvik ønsker igjen velkommen til Arctic Race of Norway. Med start og mål på sisteetappen i 2015, fikk vi vist oss fra vår beste side. Og det gleder vi oss til å gjenta!

Base Camp Narvik

Narvik ligger perfekt til i det nordnorske arktiske landskapet. Byen er omringet av fantastisk natur, fjord, fjell og den berømte Ofotbanen. Narvik ligger ikke langt fra verken Lofoten, Vesterålen, Troms eller grensen til Sverige, så det er en enkel sak å ta turen hit for en helg eller en lengre utflukt.

Basecamp Narvik, Ofoten, er en fellesnevner som ofte benyttes når man skal beskrive de mange opplevelsene og utfluktene dette området kan tilby de av dere som ønsker å “oppleve Narvik” og den allsidige naturen.

Godt å vite: Sommer; den lyse årstid og midnattssol. Fra midten av mai til slutten av juli kan du oppleve midnattssolen så fremst det ikke er overskyet. Vinter; mørketiden og nordlyset. Nordlyset kan du se fra september til april.

Regional flyplass: Harstad/Narvik Lufthavn Evenes (EVE). Ligger ca 75 km nordvest for Narvik.

Lokal flyplass: Narvik Framnes Lufthavn (NVK) er en liten lokalflyplass i sentrum av Narvik.

Tog: Narvik-Stockholm Stockholm-Narvik

www.visitnarvik.com

Narvik kommune

Narvik er kjent for sin ville og vakre natur, dramatisk historie fra 2. verdenskrig og unike skiopplevelser. Da byggingen av Ofotbanen var fullført i 1902, fikk Narvik bystatus, og var med det Nord-Norges første industriby. Et bysentrum ble dannet med en unik kultur som fortsatt er preget av moderne rallarer som ingeniører, teknologer og sjømenn fra hele verden. Riksgrensen mellom Norge og Sverige ligger 45 km fra Narvik.

Innbyggere 2014: 18.700.

www.narvik.kommune.no     Les mer om Narvik her

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s